Zhubla 45 kilo, v bikinách dnes předvádí TOP formu! Toto je 5 jednoduchých kroků, díky kterým její plán hubnutí zvládnete i vy

Date:

Krásná postava v bikinách! Zpěvačka a herečka Jessica Simpson se pochlubila „novým tělem“, a to rovnou v bikinách. Potřetí se jí totiž podařilo zhubnout neuvěřitelných 45 kilo. Z úspěchu byla tak dojatá, až se rozplakala. Jak toho dosáhla?

Jak zhubla Jessica Simpson? Prozradila ona sama
Jessica ve svém nejnovějším příspěvku na sociálních sítích napsala: „Přibrala jsem a zhubla jsem 3 x 100 liber (3 x 45 kg). Nikdy jsem si nemyslela, že by tento moment mohl nastat, ale konečně mám jarní prázdniny a nosím bikiny! Tvrdá práce, odhodlání, láska k sobě.“ Dodala, že když se oblékla do bikin, přišly i „slzy hrdosti“.

Jak vypadala předtím? Zcela jiná žena
S tělem zpěvačky si hodně pohráli i těhotenství. Během 10 let byla třikrát těhotná, proto je jasné, že její tělo dostalo zabrat i po této stránce. V tomto období přiznala, že přibrala a nevšímala si kolik váží – prostě se nevážila. Jisté je, že ručička váhy stoupala, až na téměř 110 kilogramů. Když se pustila do hubnutí spolu s osobním trenérem, který je zároveň odborníkem na výživu, začala na sobě tvrdě pracovat. Sice cvičila, ale Harley Pasternak tvrdí, že na její přeměně se více než cvičení podepsalo to, co dělala ve svém volném čase.

První velké zhubnutí
První velké zhubnutí hlásila jednačtyřicetiletá Jessica v září 2019. Tehdy její osobní trenér Harley Pasternak prozradil podrobnosti včetně pěti klíčových návyků, které zpěvačka přidala do své každodenní rutiny. V rozhovoru pro People řekl, že Jessica nikdy necvičí s činkami. Při úpravě životního stylu se spíše soustředili na to, aby setrvala na správné cestě ruku v ruce se zdravými návyky. Díky těmto návykům oslavila i aktuální bikinový úspěch.

A tady je 5 zdravých návyků, díky kterým Jessica Simpson zhubla:

  1. 14 000 kroků za den

Trenér zpočátku zpěvačce nastavil za denní cíl ujet 6 000 kroků denně. Je to aktivita, kterou mohla dělat spolu s dětmi a prakticky bez omezení. Podle E News v současnosti ujde až 14 000 kroků denně.

  1. Změna stravování

Velkou roli při hubnutí zpěvačky sehrálo zdravé stravování. Dodržovala Pasternakovu dietu s názvem Body Reset Diet, která umožňuje jíst denně tři jídla a dvě občerstvení, takže vůbec nehladověla. Každé hlavní jídlo obsahuje bílkoviny, vlákninu a tuk, občerstvení je kombinací bílkovin a vlákniny nebo bílkovin a tuků.

fat woman, fat belly, chubby, obese woman hand holding excessive belly fat with measure tape, woman diet lifestyle concept

Pochvaluje si, že tato jídla jsou nejen výživná, ale také chutná. Zároveň tento plán zdravého stravování dovoluje i požitky – jeden-dvakrát do měsíce si dopřeje večeři v restauraci nebo večer s přáteli či rodinou, kde se neomezuje.

  1. Cvičení s osobními trenéry

Kromě Harleye Pasternaka cvičila i pod vedením trenérky Sydney Liebes. Tři dny v týdnu absolvovala 45minutové tréninky. Na sociálních sítích se objevovaly gratulace nejen od fanoušků, ale také od Sydney – cvičila totiž s velkou vervou. „Trénuji už 10 let a nikdy jsem nebyla tak nadšená z přeměny klienta,“ napsala v jednom z komentářů trenérka.

- Reklama -pr článek

Nové příběhy

Další články autora
Katka

Co jsou kanabinoidy a jak fungují?

Kanabinoidy představují látky, o kterých se stále častěji hovoří...

Revize spotřebičů: Nezbytný krok pro vaši bezpečnost

Elektrické spotřebiče jsou nedílnou součástí našich domovů a pracovišť....

Prodej firmy je náročným procesem vyžadujícím zkušenosti

Pokud se vám podařilo vybudovat rodinnou firmu prakticky z...

Přeprava párty stanu, jak to probíhá a vejde se můj stan do auta?

Jak probíhá doprava párty stanu? Co když si budu...