Školka v mobilu je revoluční aplikací, která promění řízení mateřských škol

Date:

Máte přehled o nejnovějších aplikacích, jež se týkají mateřských škol? Pokud ne, dovolte nám, abychom vás seznámili s aplikací školka v mobilu, díky které bude správa mateřinky hračkou. Jaké jsou její funkce a proč by ji měla používat každá předškolní instituce?

Školka v mobilu změní život učitelům, ředitelům i rodičům dětí

Napadá vás lepší způsob správy mateřské školy, než s pomocí aplikace? Školka v mobilu je revolučním řešením pro každého – učitele, ředitele, ale i rodiče. Soustředí totiž veškeré důležité informace, kontakty i dokumenty na jedno místo ve virtuálním prostoru, a tak je možné mít je neustálé po ruce.

Moderní docházkový systém pro školky? Prvním krokem je nahrazení papírových docházek těmi elektronickými

V aplikace se nachází také elektronická docházka, ke které mají zaměstnanci přístup kdykoliv a odkudkoliv, a do níž lze zadávat údaje ručně či s pomocí čipových karet. Klasické papírové docházky jsou tak nahrazeny těmi virtuálním a docházkový systém pro školky je díky tomu posunut na úroveň moderních společností. V celé řadě odvětví jsou totiž elektronické docházky zcela běžné a zaměstnanci na ně nedají dopustit.

Aplikace pro mateřské školy je šita na míru zaměstnancům předškolních institucí

Na vývoji aplikace pro mateřské školy se podíleli také zaměstnanci mateřinek. Díky tomu je aplikace zcela funkční a ušita na míru školkám, jeslím i dětským skupinám. Vše, co vás napadne, že je pro správu školky potřeba, je již pravděpodobně součástí aplikace.

Školka v mobilu je revolučním nástrojem, díky němuž může i správa mateřské školy a komunikace mezi zaměstnanci a rodiči probíhat co nejefektivněji a šetřit čas oběma stranám. To je zapříčiněno také tím, že k vývoji aplikace byli přizváni lidé, jež ji budou používat a jasně stanovili, které nástroje musí školka v mobilu obsahovat.

- Reklama -pr článek

Nové příběhy

Další články autora
Katka

Co jsou kanabinoidy a jak fungují?

Kanabinoidy představují látky, o kterých se stále častěji hovoří...

Revize spotřebičů: Nezbytný krok pro vaši bezpečnost

Elektrické spotřebiče jsou nedílnou součástí našich domovů a pracovišť....

Prodej firmy je náročným procesem vyžadujícím zkušenosti

Pokud se vám podařilo vybudovat rodinnou firmu prakticky z...

Přeprava párty stanu, jak to probíhá a vejde se můj stan do auta?

Jak probíhá doprava párty stanu? Co když si budu...