Přeprava párty stanu, jak to probíhá a vejde se můj stan do auta?

Date:

Jak probíhá doprava párty stanu? Co když si budu chtít svůj výrobek vyzvednout sám? Vejde se mi stan do auta? Zájemci vybírající nový výrobek mají řadu otázek. Jaké jsou odpovědi?

Objevte perfektní zákaznický servis se značkou TENTino

Značka TENTino patří k renomovaným dodavatelům párty stanů na českém trhu. Nabízí prodej velkých stanů i menších modelů. Zakoupit si můžete stan 5 x 10 m, ale i nejmenší provedení v rozměru 3 x 3 m.

Ke komplexním službám patří nejen portfolio kvalitních produktů a dodání náhradních dílů a dalších komponent, jako jsou zátěže na stany, ale i zákaznický servis. Ten zahrnuje i dopravu výrobků. Doručování probíhá v sezoně i v průběhu víkendů a svátků. Vždy se realizuje na základě individuální dohody se zákazníkem.

Veškeré objednávky jsou přijaty expedicí a vyloženy přímo u zákazníka. Nedochází tedy v průběhu dopravy k další manipulaci nebo překladu. Zásilky neprocházejí depem. Tyto zastávky jsou rizikové, balíky se tím dostávají do rukou externích partnerů, jejichž činnost si původní dodavatel nemá šanci ověřit.

Komplexním zajištěním dopravy získává zákazník jistotu, že k přepravě bude přistupováno s maximální zodpovědnosti a šetrností. Neriskujete tak, že se párty stan během cesty až na vaši adresu poškodí.

Co obnáší doprava párty stanu

Trasu řidiče můžete průběžně sledovat, stačí vznést dotaz na telefonické lince. Po jeho příjezdu dostanete dostatek času na to, abyste si mohli objednávku zkontrolovat. Samozřejmě můžete také kdykoli uplatnit svoje právo na reklamaci zboží.

Nadstandardně je rovněž možné na žádost klienta zajistit vynesení zásilky do patra. Tuto službu mohou zdarma využít handicapovaní občané.

Ke každému výrobku je dodáván podrobný návod na sestavení. Pakliže si ale nevíte rady s první montáží vašeho párty stanu, řidič vám může s instalací pomoci. I tento pracovník je odborně proškolen. Službu je nutné předem objednat.

Osobní vyzvednutí je taktéž možné, a to přímo v prostorách skladového areálu. Osobní vyzvednutí není problém, ve složeném stavu se párty stan vejde i do osobního vozu.

- Reklama -pr článek

Nové příběhy

Další články autora
Katka

Co jsou kanabinoidy a jak fungují?

Kanabinoidy představují látky, o kterých se stále častěji hovoří...

Revize spotřebičů: Nezbytný krok pro vaši bezpečnost

Elektrické spotřebiče jsou nedílnou součástí našich domovů a pracovišť....

Prodej firmy je náročným procesem vyžadujícím zkušenosti

Pokud se vám podařilo vybudovat rodinnou firmu prakticky z...

Školka v mobilu je revoluční aplikací, která promění řízení mateřských škol

Máte přehled o nejnovějších aplikacích, jež se týkají mateřských...